داشتن ظاهری زیبا برای هر فردی بسیار اهمیت دارد. یکی از مهمترین خصیصههای ظاهری که تاثیر فراوانی در زیبایی خواهد داشت، ابروهای متناسب و پرشت است. برخی از افراد به دلایل مختلفی مانند ژنتیک، سن، بیماریها و مشکلات ممکن است ریزش در ابروها را تجربه کنند. به همین خاطر برای رفع مشکل به استفاده از انواع روش های کاشت ابرو روی میآورند. روشهای مختلفی برای انجام کاشت وجود دارد که به صورت جراحی انجام میگیرند. در این مطلب از مجله تخصصی پریماه به تمامی روشها کاشت اشاره شده و به تفکیک مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
پروسه کاشت ابرو به چه صورت است؟
برای انجام عمل کاشت باید در ابتدا معاینات لازم توسط پزشک صورت بگیرد تا مشخص شود که فرد بدون هیچ مشکل و مانعی میتواند کاندید مناسبی برای عمل باشد. پس از تایید پزشک روش انتخابی و مناسب با مشکل فرد انتخاب میشود. با توجه به روش منتخب پزشک پروسه عمل و کاشت را انجام میدهد. معمولا انجام کار با بیحسی موضعی صورت میپذیرد. مدت زمان مورد نیاز برای عمل رابطه مستقیمی با میزان پیچدگی و میزان کاشت مورد نیاز دارد.
انواع روش های کاشت ابرو کدام است؟
پروسه کاشت ابرو یک مسیر کاملا تخصصی است که از طریق روشهای مختلفی صورت میپذیرد. معمولا از فولیکولهای موی خود فرد برای کاشت استفاده میشود. در ادامه به مهمترین و پرطرفدارترین روش های کاشت ابرو اشاره خواهد شد.
· کاشت به صورت FUT یا پیوند واحد فولیکولی
در روش کاشت به صورت FUT یا پیوند واحد فولیکولی به طور معمول فولیکول مورد نیاز از بدن خود فرد و در قسمت پشت سر جدا میشود. طی فرایندی دقیق ناحیه برداشته شده به بخشهای تک واحدی از فولیکول تبدیل شده و آماده انتقال به ناحیه ابرو خواهند شد. معمولا این روش برای افرادی که نیاز به ترمیم قابل توجهی در ابروی خود دارند، بسیار توصیه میشود.
· کاشت ابرو به روش FUE یا استخراج واحد فولیکولی
کاشت به روش FUE مدل پیشرفتهتر شیوه پیوند واحد فلیکولی است. در روش مدنظر به جای برداشتن ناحیه دارای فولیکول به صورت نواری، واحدها با ظرافت بیشتری پانچ میشوند. این کار باعث شده است در ناحیه اهدا کننده مشکلی مبنی بر زخم و اسکار به وجود نیاید و روند درمان بسیار سریعتر اتفاق بیافتد.
· کاشت به روش DHI یا کاشت مستقیم
کاشت به سبک مستقیم در واقع روشی نوینتر از دو شیوه قبلی است. در طی روند کار، فولیکولهای مورد نظر از محل اهدا به صورت تکی و مستقیم برداشت میشوند، سپس به ناحیه کاشت منتقل خواهند شد. فولیکول برداشت شده، در ناحیه ابرو به وسیله یک برش کوچک در همان لحظه جای گذاری میشود. میزان دقت در این نوع از روش های کاشت ابرو بسیار بالا است و پزشک تسلط بیشتری بر روند کار دارد. در نتیجه ابرویی طبیعیتر و با نتایج بهتر به دست خواهد آمد.
-
کاشت موی رباتیک از روش های کاشت ابرو
همانطور که از نام روش پیدا است، فرایند کار توسط رباتهای پیشرفتهای که برای انجام کار کاشت طراحی شدهاند؛ صورت میگیرد. دقت کار رباتها بسیار بالا است و بدون خطا کار خود را انجام میدهند. رباتها ناحیه اهدا و گیرنده را به خوبی بررسی و تحلیل میکنند و سپس بهترین گزینه و فولیکول را جهت اهدا انتخاب خواهند کرد. معمولا استفاده از ربات در کاشت مو بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد، اما در پروسه کاشت ابرو نیز میتوانند بسیار مفید واقع شوند.
· کاشت به روش نیوگرافت
روش فوق نیز یکی از شیوههای مدرن به حساب میآید. میتوان آن را نسخه نیمه اتوماتیک روش Fue دانست. با بهره گیری از شیوه فوق میتوان کاشتی طبیعی در ناحیه ابرو را تجربه کرد.
کدام روش کاشت ابرو بهتر است؟
برای رسیدن به پاسخ پرسش فوق باید به نتایج و شرایطی که میخواهید به دست آورید، توجه کنید. با توجه به تنوع روش های کاشت ابرو، لازم است حتما پیش از دریافت هرگونه خدماتی با پزشک متخصص مشورت کنید. این گونه بهترین روش و مناسبترین شیوه برای کاشت را متوجه خواهید شد. اغلب اوقات اگر جزء آن دسته افرادی هستید که به دلیل نازک شدن موی ابرو نیاز به پیوند دارید، روش Fut برای شما مناسبتر است. در طرف دیگر اگر میخواهید پس از پروسه عمل روند بهبود شما سریع طی شود و به فعالیتهای روزمره خود بپردازید، بهتر است به سراغ روش Fue بروید.
کاندیدای مناسب برای کاشت ابرو
افرادی که درگیر مشکلاتی در ناحیه ابروی خود هستند و از ظاهر آن رضایت ندارند، کاندیدای مناسبی برای دریافت خدمات کاشت خواهند بود. در ادامه به تشریح شرایط افرادی که مناسب دریافت خدمات کاشت هستند، میپردازیم.
- افرادی که به خاطر افزایش سن ابروهای آنها دچار ریزش شده است.
- اشخاصی که به صورت ژنتیکی ابروهای کم پشت یا نازک دارند.
- کسانی که به علت سوختگی در ابروهای خود دچار ریزش شدهاند.
- افرادی که به دلیل انجام بخیه و هرگونه زخمی در ناحیه ابرو، بخشی از موهای این قسمت را از دست دادهاند.
- اشخاصی که به خاطر استفاده زیاد از لیفت، حجم ابروهایشان کم شده است.
- کسانی که به هر دلیلی از شکل ظاهری و حجم ابروهای خود رضایت ندارند.
- افرادی که از روشهایی مانند تتو، هاشور و میکروبلیدینگ برای پرحجم کردن ابروهای خود استفاده کردهاند.
افرادی که نباید کاشت ابرو انجام دهند
در برخی حالات و شرایط، روش های کاشت ابرو برای برخی از افراد توصیه نمیشود. در ادامه به مهمترین مسائلی که مانع از انجام کاشت خواهد شد، اشاره میشود.
- افرادی که با اختلالات خونریزی درگیر بوده و در لخته شدن خون مشکل دارند.
- اشخاصدرگیر با بیماری آلوپسی توتالیس یا یونیورتالیس.
- اشخاص درگیر اختلالاتی که میل فراوانی به کندن موهای خود دارند.
- کسانی که نسبت به عملهای زیبایی عوارض شدیدی را تجربه میکنند.
- افراد درگیر با بیماری ریزش مو به صورت سکهای.
عوارض کاشت ابرو چیست؟
هر جراحی عوارض و مسائلی را با خود به همراه دارد. آگاهی از مشکلات و مواردی که پیش خواهد آمد، باعث میشود که روند درمان بهتر و سریعتر پیگیری شود. در ادامه به شایعترین عوارضی که ممکن است پیش آید، اشاره خواهد شد.
· قرمزی پوست
ایجاد قرمزی و جوش در ناحیه کاشت شده امری طبیعی بوده و جای هیچ نگرانی نیست. قرمزیهای به وجود آمده پس از گذشت چند روز ناپدید خواهند شد. در صورتی که مدت زمان بیشتری باقی بمانند بهتر است به پزشک معالج خود مراجعه کرده و علت را بررسی کنید.
· تورم
بروز هرگونه تورم در ناحیه درمان شده نیز کاملا طبیعی خواهد بود. برای پیشگیری از بروز این عارضه یا کمتر شدن شدت آن، بهتر است بعد از دریافت درمان، از انجام فعالیتهای سنگین خودداری کنید. خم شدن، دویدن، راه رفتن با سرعت و انجام فعالیتهای زیاد بعد از دریافت روش های کاشت ابرو باعث بروز تورم بیشتر خواهد شد.
· تفاوت رنگ
با توجه به اینکه فولیکولهای اهدایی از بخشهای دیگری غیر از ابروها میباشد، کاملا طبیعی است از نظر طیف رنگی با یکدیگر متفاوت باشند. به منظور یک دست شدن رنگ آنها بهتر است بعد از طی شدن دوران نقاهت، اقدام به رنگ کردن ابروها کنید تا یکدست شوند.
· رشد سریع ابروها
معمولا بسیاری از افراد پس از دریافت درمان، متوجه رشد سریعتر موهای کاشت شده نسبت به دیگر موارد میشوند. این رشد سریع گاهی اوقات باعث ایجاد نگرانی برای افراد خواهد شد، چرا که مدام باید در صدد مرتب کردن ابروی خود برآیند تا ظاهر ژولیدهای به خود نگیرد.
· پوسته پوسته شدن
روند کاشت ابرو با ایجاد زخمهایی بر سطح پوست آن ناحیه همراه است. زخمها در طول دوران نقاهت دچار حالت پوسته پوسته شدن میشوند. اصلا جای نگرانی نیست و این مسئله نشانه روند بهبودی است. بهتر است پوستهها را دسکاری نکرده و اجازه دهید خودشان از بین روند. روند رفع پوستهها به طور معمول چند روز به طول میانجامد.
نکات مورد توجه پیش از کاشت ابرو
پیش از اقدام نسبت به انجام هر کدام از روش های کاشت ابرو بهتر است مواردی که در ادامه بیان میشود را در نظر بگیرید، تا نتایج دلخواه برای شما حاصل شود.
· انتظارات و نتایج
برای رسیدن به نتایج دلخواه و مورد پسند، لازم است پیش از هر اقدامی با پزشک معالج خود در این رابطه صحبت کنید. همچنین انتظارات خود را واقع بینامه مورد بررسی قرار دهید.
· شرایط مطلوب
داشتن شرایط مطلوب بدنی و سلامت عمومی در روند درمان بسیار ضروری خواهد بود. در صورت وجود هرگونه مشکل و بیماری، پیش از دریافت درمان موارد را با پزشک مطرح کنید.
· شرایط موی اهدا شده
به طور معمول موهایی که برای قسمت ابرو کاشت میشوند، از ناحیه پشت سر خود فرد برداشت خواهند شد. موهای موجود در قسمت گفته شده از مقاومت و کیفیت خوبی برخوردار خواهند بود.
· طراحی ظاهر ابرو
بهتر است حالت دلخواه و موارد مورد نظر خود را به پزشک ارجاع دهید تا در پروسه طراحی ابرو، هم ظاهر متناسب با صورت شما درنظر گفته شود هم سلیقه خود فرد مدنظر قرار گیرد.
· تجربه و تبحر جراح
حتما پیش از اقدام برای درمان، پزشک متبحری را انتخاب کنید. تجربه و تبحر جراح تاثیر مستقیمی بر حاصل شدن نتایج دلخواه در اجرای انواع روش های کاشت ابرو دارد. بهتر است برای انتخاب پزشک، موارد درمان شده تحت نظر آن را مورد بررسی و مشاهده قرار دهید.
بایدها و نبایدهای پس از کاشت ابرو
پس از تکمیل درمان باید روند نقاهت خود را طبق دستور العمل پزشک معالج طی کرده و به همه نکات گفته شده توجه کنید. در این قسمت به مهمترین مراقبتهای بعد از عمل اشاره خواهد شد.
· پرهیز از تماس با آب
بهتر است تا ۳ روز پس از انجام کاشت، از تماس ابروها با آب خودداری شود. این کار به روند بهبود سرعت میبخشد. پس از گذشت مدت یاد شده میتوان طبق دستور پزشک با استفاده از مواد شوینده مخصوص ابروها را تمیز کرد.
· خودداری از فعالیت سنگین
حداقل تا ۳ روز پس از انجام کاشت از انجام فعالیتهای سنگین بدنی خودداری کنید. چرا که تعریق و فشار آمدن به ناحیه درمان شده میتواند باعث کمرنگ شدن نتایج شود. بهتر است با دقت در فعالیت فیزیکی به بدن اجازه دهید دوران نقاهت را به خوبی گذرانده تا فولیکولهای پیوند شده به خوبی در جای خود ثابت شوند.
· مصرف داروهای تجویز شده
پس از دریافت هر کدام انواع روش های کاشت ابرو پزشک معالج داروهایی را برای تسریع روند بهبودی برای افراد تجویز میکند. مصرف داروها به صورت منظم و سر وقت در طی شدن هر چه بهتر دوران نقاهت بسیار ضروری است.
· نظافت و اصلاح منظم
روند رشد در ابروهای کاشت شده نسبت به حالت معمول سریعتر است پس به دفعات اصلاح بیشتری نیاز دارد. اصلاح مرتب و نظافت منظم ابروها میتواند به روند بهبود کمک شایانی کند.
کلام آخر روش های کاشت ابرو
از آنجایی که کاشت ابرو تاثیر مستقیم و فراوانی بر زیبایی افراد دارد، انتخاب مراکز درجه یک برای انجام کاشت بسیار ضرورت دارد. نمیتوان عمل کاشت را در هر جایی و زیر نظر هر پزشکی صورت داد. چرا که در صورت عدم تجربه و تبحر کافی پزشک، میتواند نتایج منفی را با خود به همراه بیاورد. کلینیک زیبایی پریماه یکی از مجموعههای معتبر و به نام در زمینه انواع روش های کاشت ابرو است. پزشکان حرفهای و متخصصی در این کلینیک حضور دارند و خدمات کاشت را به بیماران ارائه میدهند. اگر به دنبال یک مرکز تخصصی، حرفهای و باکیفیت برای انجام کاشت ابروی خود هستید، بدون شک کلینیک زیبایی پریماه یک گزینه مناسب خواهد بود.
منبع: