میکرونیدلینگ

طی این  امروزه افراد زیادی در پی مراقبت‌های بیشتر از پوست خود هستند. با پیشرفت علم در عصر حاضر، تکنولوژی‌های جدیدی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. یکی از این فناوری‌ها در پروسه درمان مشکلات پوستی، فناوری میکرونیدلینگ است. این روش در واقع درمانی غیرتهاجمی، بدون هیچگونه خونریزی و درد بوده که پس از انجام آن تغییرات بسیار خوبی بر پوست، صورت می‌گیرد. در این مطلب از کلینیک زیبایی پریماه سعی شده است روش جدید میکرونیدلینگ از همه زوایا مورد بررسی قرار گیرد. میکرونیدلینگ یک روش کم تهاجمی برای رفع لک‌های پوستی است. در این روش از سوزن‌های بسیار نازک و تیز برای ایجاد خراش روی سطح پوست استفاده می‌شود.

میکرونیدلینگ برای لک صورت و از بین بردن چین و چروک پوست کاملا مناسب است. معمولا در این تکنیک، از کوکتل‌های مخصوص استفاده می‌شود. این کوکتل‌ها حاوی ترکیبات موثر مثل آنزیم‌ها، کلاژن و مواردی مانند این هستند. مقدار کمی از این ماده روی نواحی مختلف صورت پخش می‌شود. سپس قلم میکرونیدلینگ روی سطح پوست قرار می‌گیرد و خراش ایجاد می‌کند. همین مسئله باعث آسیب رسیدن به سلول‌های سطحی پوست می‌شود. این آسیب منجر به بازسازی و ترمیم سلول‌های پوستی خواهد شد.

بنابراین کلاژن و آلاستین بیشتری در سطح پوست تولید می‌شود. کلاژن و آلاستین ترکیباتی هستند که به حفظ خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کنند و چین و چروک‌ها را از بین می‌برند. معمولاً این روش برای صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما می‌توان از آن در نواحی مختلف بدن مثل گردن، پشت کمر و مواردی مانند این استفاده کرد. در ادامه این مطلب از کلینیک زیبایی پریماه قصد داریم به طور کامل درباره میکرونیدلینگ توضیح دهیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

میکرونیدلینگ چیست؟

در این تکنیک درمانی غیر تهاجمی، بخش‌های عمیق پوست لایه‌برداری می‌شود. در واقع با خراش دادن سطح پوست، می‌توان زخم و بسیاری از عارضه‌های پوستی را از بین برد. اگر روند درمان را تا چند جلسه ادامه دهید، پوست شما کاملاً صاف و شفاف خواهد شد. در این روش از یک قلم مخصوص به نام قلم میکرونیدلینگ استفاده می‌شود.

در بخش انتهایی قلم، کارتریچ قرار دارد که حاوی سوزن‌های بسیار ریز است. این سوزن‌ها به میکروکانال و حفره‌های عمیق پوستی نفوذ می‌کنند. سپس باعث آسیب رسیدن این سلول‌ها می‌شوند. همین مسئله باعث می‌شود ترشحات خونی، سرم و پلاسما از حفره‌های عمیق پوستی خارج شوند. سلول‌های پوستی به مرور زمان خود را بازسازی می‌کنند.

در نتیجه، پوست صورت کاملاً جوان و شاداب خواهد شد. زمانی که سوزن‌ها وارد میکروکانال‌های اپیدرم و درم شوند، میزان تولید کلاژن و الیاف آلاستین افزایش پیدا خواهد کرد. در واقع پایه و اساس این روش، تحریک سلولی است. با استفاده از این تکنیک، پوست صورت شما از اول ساخته خواهد شد. افرادی که قصد دارند ضخامت پوست صورت خود را افزایش دهند، کاندیدای مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ هستند.

میکروندلینگ چیست؟

معرفی اجمالی فناوری میکرونیدلینگ

این روش در واقع یک راهکار مدرن و جدید است که با بهره‌گیری از آن، مشکلات پوستی را رفع می‌کنند. باید توجه داشت که این درمان بدون هیچ جراحی یا زخم و خونریزی صورت می‌گیرد. در واقع کار اصلی دستگاه این است که کلاژن موجود در پوست شما را تحریک کند تا همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. به همین خاطر فناوری میکرونیدلینگ یک راهکار غیرتهاجمی برای درمان مشکلات پوستی شناخته شده است. عملکرد این روش از طریق سوزن‌های بسیار ریزی که در دستگاه وجود دارد، اتفاق می‌افتد. در ادامه علمکرد دقیق آن بررسی می‌شود.

میکرونیدلینگ چگونه عمل می‌کند؟

سوزن‌های بسیار ریزی در قسمت سر دستگاه قرار دارند که کاملا استریل شده هستند. این سوزن‌ها وارد سطح پوست شده و تا عمق لایه دوم پوست (درم) پیش می‌روند. نگران نباشید، آسیب خاصی به پوست نمی‌رسانند، اما همین زخم‌های بسیار ریز ایجاد شده در پوست باعث می‌شوند بدن تحریک شده و مغز دستور تولید کلاژن بیشتر برای درمان بدهد.

در نتیجه کلاژن در بدن ترشح شده و در نهایت باعث به وجود آمدن تغییراتی می‌شود. این تغییرات در واقع شاداب شدن بیشتر، طراوت بهتر و افزایش استحکام و حالت ارتجاعی پوست است. البته باید این موضوع را در نظر گرفت که انجام پروسه میکرونیدلینگ حتما باید در مراکز معتبر و تحت نظر پزشک صورت بگیرید. این روش درمانی خوب برای انواع مشکلات پوستی است و نتایج خوبی را در برخواهد داشت.

میکرونیدلینگ در مقابل میکرودرم ابریژن

بسیاری از افراد میکرونیدنینگ را با میکرودرم آبریژن اشتباه می‌گیرند. در حالی که این دو تکنیک کمی با یکدیگر تفاوت دارند. وجه شباهت آن‌ها این است که هر دو برای بهبود ظاهر و بافت پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند. در میکرودرم آبریژن، نیازی به استفاده سوزن یا کوکتل نیست. در این روش، از یک دستگاه مخصوص با لبه زبر استفاده می‌شود.

 لب زبر این دستگاه، مانند کاغذ سمباده عمل می‌کند و سطح پوست را لایه برداری خواهد کرد. میکرودرم آبریژن صرفاً برای لایه برداری سطحی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما میکرونیدلینگ مشکلات عمیق پوست را درمان می‌کند. به عنوان مثال برای از بین بردن جای جوش قدیمی، فرورفتگی‌ها و مواردی مانند این مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای میکرونیدلینگ هستند؟

این تکنیک کاربردهای گوناگونی در حوزه زیبایی و پزشکی دارد. افراد زیر ممکن است کاندیدای مناسبی برای میکرونیدلینگ باشند:

  1. افرادی که در سطح پوست خود دارای منافذ بزرگ و عمیق هستند.
  2. اشخاصی که چین و چروک‌های شدید یا خطوط پیری دارند.
  3. افرادی با پوست نازک یا پوست شل، کاندیدای مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ هستند.
  4. اشخاصی که در سطح پوست خود دارای آکنه، اسکار خفیف یا آثار سوختگی هستند.
  5. چه افرادی کاندیدای مناسبی برای میکرونیدلینگ نیستند؟
  6. ممکن است برخی افراد کاندیدای مناسبی برای انجام این روش نباشند. این افراد شامل موارد زیر هستند:
  7. اگر در سطح پوست خود جوش فعال دارید یا در حال درمان آکنه هستید، نباید تا به پایان رسیدن مراحل درمان برای انجام میکرونیدلینگ اقدام کنید.
  8. افرادی که به اختلالات خونی مبتلا هستند. در بدن این افراد، خون به راحتی منعقد نمی‌شود.
  9. افرادی که به بیماری سرطان مبتلا هستند و جلسات شیمی درمانی یا پرتو درمانی را سپری می‌کنند.
  10. اشخاصی که به دستورات پوستی مکرر یا تبخال مبتلا هستند.
  11. همچنین اگر در صورت خود خال، کک و مک یا ضایعات پوستی دارید که شکل و اندازه آن‌ها تغییر می‌کند، ممکن است فرد مناسبی برای انجام این روش نباشید.
  12. اگر به بیماری‌های پوستی یا اگزما مبتلا هستید، بهتر است ابتدا برای درمان بیماری اقدام کرده و سپس در جلسات میکرونیدلینگ شرکت کنید.

مراحل انجام میکرونیدلینگ

فرایند میکرونیدلینگ صورت در چند مرحله مختلف انجام می‌شود. در ادامه این مراحل را برای شما بیان می‌کنیم.

1.مرحله اول: مشورت با متخصص زیبایی

اولین و مهم‌ترین مرحله شرکت در جلسه مشاوره است. بسیاری از افراد از انجام دادن میکرونیدلینگ هراس دارند. در حالی که این روش درمانی کاملاً ایمن است و بدون داروی بیهوشی یا برش دادن سطح پوست انجام می‌شود. با این حال، لازم است با پزشک مشورت کنید تا مشخص شود که فرد مناسبی برای انجام این کار هستید.

در یک جلسه مشاوره، پزشک نحوه انجام میکرونیدلینگ پوست صورت را برای شما توضیح می‌دهد. سپس اطلاعاتی درباره مزایا و معایب یا عوارض آن در اختیار شما قرار خواهد داد. می‌توانید تمام سوالات خود را مطرح کرده و ابهامات خود را برطرف کنید. اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا در دوران بارداری و شیردهی قرار دارید، بهتر است این مسئله را به پزشک اطلاع دهید. زیرا ممکن است کاندیدای مناسبی برای انجام این کار نباشید.

2.مرحله دوم: انجام میکرونیدلینگ

در این روش، ابتدا روی پوست صورت شما بی‌حسی موضعی اعمال می‌شود. پزشک می‌تواند نوع سوزن و تعداد سوزن را مطابق با پوست شما تنظیم کند. یعنی کارتریچ‌های مختلفی روی قلم میکرونیدلینگ قرار می‌گیرد. هر کدام از کارتریچ‌‌ها دارای تعدادی سوزن با اندازه و ابعاد خاص هستند. همچنین سرعت چرخش سوزن‌ها توسط پزشک تنظیم می‌شود.

 در مرحله بعد، قلم میکرونیدلینگ روشن می‌شود و بخش انتهایی آن روی پوست صورت قرار می‌گیرد. سوزن‌های ریز به صورت همزمان وارد لایه دوم پوست یا درم می‌شوند. این سوزن‌ها به اندازه‌‌ای کوچک هستند که آسیبی به بخش‌های عمیق‌تر وارد نکنند و باعث درد نشوند. پزشک قلم میکرونیدلینگ را در نواحی مختلف صورت حرکت می‌دهد.

این کار با توجه به میزان مشکلات پوستی و نواحی درمان، چندین بار تکرار می‌شود. البته در برخی موارد، پزشک از کوکتل‌های مخصوص استفاده می‌کند. یعنی مقدار کمی از کوکتل با استفاده از یک سرنگ روی نواحی مختلف پوست پخش می‌شود. سپس قلم میکرونیدلینگ روی پوست قرار می‌گیرد و باقی مراحل تکرار می‌شود. مدت زمان انجام این تکنیک بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.

معایب میکرونیدلینگ

این روش ممکن است با برخی معایب همراه باشد. در ادامه معایب تکنیک میکرونیدلینگ را برای شما بیان می‌کنیم:

  1. یکی از مهم‌ترین معایب این روش، این است که یک راه حل سریع برای از بین بردن مشکلات پوستی نیست. حداقل باید بین ۴ تا ۶ جلسه برای انجام میکرونیدلینگ اقدام کنید تا نتایج مطلوبی مشاهده شود.
  2. ممکن است سطح پوست شما بعد از انجام میکرونیدلینگ قرمز شود. این قرمزی تا چند روز ادامه پیدا خواهد کرد. سپس به مرور زمان رفع می‌شود.
  3. پوست صورت بعد از انجام این تکنیک سفت و پوسته پوسته می‌شود. این مسئله ممکن است برای برخی افراد آزاردهنده باشد. سفت شدن پوست یکی از مهم‌ترین عوارض میکرونیدلینگ است که بعد از گذشت یک هفته برطرف خواهد شد.
  4. کبودی و خونریزی، از دیگر عوارض این تکنیک است. با توجه به اینکه سوزن‌های ریز به لایه‌های عمیق پوستی نفوذ می‌کنند، احتمال کبودی و خونریزی وجود دارد.
  5. ممکن است جای زخم میکرونیدلینگ روی پوست برخی افراد باقی بماند. بنابراین بهتر است مراقبت‌های بعد از آن را جدی بگیرید.
  6. عفونت یکی دیگر از مهم‌ترین عوارض این روش است. اگر میکروب‌ها و باکتری‌ها وارد سطح پوست شوند، خطر بروز بیماری‌های عفونی افزایش پیدا خواهد کرد.

انواع مختلف میکرونیدلینگ

بر اساس دسته‌بندی‌های مختلفی می‌توان انواع متفاوتی را برای این روش معرفی کرد. در یک تقسیم‌بندی بر اساس روش انجام، می‌توان بدین شکل آن‌ها را برشمارد:

1.میکرونیدلینگ اصلی

در این روش سوزن‌های استریل شده روی دستگاه قرار دارند و به صورت دستی یا برقی طراحی شده‌اند. روند کار نیز به این صورت خواهد بود که آن سوزن‌ها زخم‌های بسیار کوچکی درون پوست برجای می‌گذارند تا بدن را به سمت تولید کلاژن تحریک کنند.

2.میکرونیدلینگ PRP

در این روش نمونه خون فرد مراجعه کننده گرفته می‌شود و پس از طی پروسه آزمایشگاهی، پلاسمای آن جدا می‌گردد. پلاسمای جدا شده در طی فرآیند میکرونیدلینگ از طریق سوزن‌ها به پوست وارد می‌شود. این کار تحریک‌پذیری پوست برای تولید کلاژن را بیشتر کرده و روند درمان جای زخم‌های به وجود آمده را نیز سرعت می‌بخشد.

3.میکرونیدلینگ پرتونگاری

در این روش نیز سوزن‌های استریل در پروسه وجود دارند، با این تفاوت که اینبار از طریق آن‌های امواج انرژی به عمق پوست فرستاده می‌شود. این امواج انرژی لازم را به پوست تزریق می‌کنند تا بدن روند کلاژن سازی را بهتر انجام دهد.

4.میکرونیدلینگ RF

در این روش سوزنی در کار نیست، به جای استفاده از سوزن برای عملیات جوانسازی، از پالس‌های حرارتی بهره می‌گیرد. اگر این روش را بر اساس سوزن‌های به کار رفته در آن و عمق‌های متفاوتی که وارد می‌شوند؛ دسته‌بندی کنیم، موارد زیر را خواهیم داشت:

·        مزوتراپی

 در این روش از سوزنی به طول 13/0 یا 25/0 میلی‌متر استفاده می‌شود. بیشترین کاربرد آن برای جذب انواع ویتامین‌ها و مواد لازم پوست است.

·        کلاژن درمانی

سوزن‌های مورد استفاده در این بخش معمولا از طول 5/0 تا 0/1 میلی‌متر برخوردار هستند.

·        میکرونیدلینگ پوست

برای انجام میکرونیدلینگ در این بخش از سوزن‌های 5/1 میلی‌متری استفاده می‌شود. زیرا لازم است که این سوزن‌ها وارد لایه‌های عمیق پوست شوند و خدمات درمانی را انجام دهند.

کاربردهای میکروندلینگ

این روش درمانی خاصیت‌های بسیاری برای پوست دارد و می‌تواند در موارد زیادی مورد استفاده قرار گیرد. در این قسمت به برخی از کاربردهای این فناوری در درمان‌های پوستی اشاره خواهد شد.

  • درمان مشکلات پوستی و خاصیت جوانسازی بالا
  • کمک کننده در درمان جای جوش و انواع لکه‌های پوستی
  • از بین بردن اسکار و جای زخم و بخیه
  • رفع تیرگی‌های موضعی در نواحی همچون زانو
  • جوانسازی در ناحیه اطراف چشم و برطرف کردن تیرگی آن
  • برطرف کردن چروک‌ها
  • بستن منافذ باز پوستی
  • افزایش خاصیت ارتجاعی پوست

فواید میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ برای صورت دارای مزایای فراوانی است که در ادامه ذکر خواهیم کرد:

·       درمان چین و چروک

پوست صورت در طول زمان ممکن است دچار مشکلات بسیاری شود. یکی از این مشکلات شایع، ظاهر شدن چین و چروک‌ها در نواحی مختلف آن است. ممکن است این موارد بر اثر افزایش سن باشد یا در سنین پایین‌تر به دلایل دیگر اتفاق بیافتد. در هر صورت برای درمان آن، تنها لازم است روش میکرونیدلینگ را امتحان کنید. این فناوری با تحریک پوست باعث رفع چین و چروک‌ها می‌شود و پوست شما را به دوران جوانی بازمی‌گرداند.

·       جوانسازی صورت

از دیگر فواید استفاده از این روش برای پوست، حفظ خاصیت ارتجاعی پوست است. این خاصیت ناشی از وجود ماده‌ای به نام الاستین در بدن می‌باشد. با گرفتن این خدمات، پوست شما برای تولید دوباره این ماده تحریک شده و بدن خودش را مجدد بازسازی می‌نماید. در نتیجه این کار پوست شما همچنان سفت و شفاف باقی می‌ماند.

·       اثربخشی بالاتر داروهای مراقبتی پوست

اگر از انواع داروها و محصولات موضعی مراقبتی پوست استفاده می‌کنید ولی جذب و اثرگذاری آن چندان بالا نیست، بهتر است استفاده از این محصولات را با این روش ترکیب کنید. در این حالت پوست شما بیشترین میزان جذب این محصولات را خواهد داشت و تاثیرات فراوانش را مشاهده خواهید نمود.

دیگر خواص استفاده از این روش برای پوست به شرح زیر است:

  • روشن شدن پوست صورت
  • درمان انواع جای جوش، آکنه، سالک و مواردی از این دست
  • عمق خطوط به وجود آمده بر روی نواحی مانند پیشانی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.
  • کوچک کننده منافذ پوستی
  • افزایش استحکام و ضخامت پوست

میکرونیدلینگ مو چگونه انجام می ‌شود؟

این روش از میکرونیدلینگ، بر روی پوست سر صورت می‌گیرد. سوزن‌های استفاده شده در این ناحیه معمولا بسیار ریز و ظریف هستند. به وسیله این سوزن‌ها تحریک پوست سر صورت می‌گیرد. این تحریک باعث می‌شود تغییرات در این ناحیه به وجود آمده و موها در این محدوده ضخیم‌تر شوند. همچینین احتمال افزایش تراکم مو و رشد ساقه‌های جدید نیز بسیار زیاد است. برای افرادی که از ریزش موهای خود در ناحیه سر رنج می‌برند این روش بسیار کارآمد خواهد بود.

چه کسانی کاندیدای مناسب دریافت این خدمات نیستند؟

این سوال مهمی است که برای بسیاری از افراد پیش می‌آید که آیا می‌توانند از خدمات این فناوری بر روی پوست خود بهره‌مند شوند یا خیر؟ در اینجا به شرایطی که باعث می‌شود افراد مناسب استفاده از این روش نباشند، اشاره می‌شود.

  • بانوانی که باردار هستند یا در دوران شیردهی می‌باشند.
  • افرادی که انواعی از بیماری‌های پوستی مانند اگزما یا عفونت پوستی دارند.
  • افرادی که در ناحیه مورد نظر برای انجام میکرونیدلینگ دارای هرگونه زخم و بریدگی باشند.
  • افرادی که داروهای ضد انعقاد خون را استفاده می‌کنند.
  • افرادی که درمان‌هایی با پرتو درمانی بر روی آن‌ها انجام شده است.
  • افرادی که درحال مصرف داروهایی نظیر راکوتان هستند.

میکرونیدلینگ ابرو

این روش بیشتر برای افرادی که از کم‌پشت بودن ابروهای خود رنج می‌برند مفید است. طی این پروسه، مواد تقویتی مانند کلاژن، هیالورونیک اسید، پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه به وسیله سوزن‌ها وارد پوست آن ناحیه می‌شود. در نتیجه پس از طی پروسه درمان و پدیدار شدن نتایج خواهید دید که ابروها كاملا پرپشت شده و تراكم بالايی پيدا كرده‌اند. در اين روش احتمال وقوع عوارض بسيار پايين بوده و ماندگاری بالايی نيز دارد.

نکات قبل از انجام میکرونیدلینگ

برای دريافت خدمات اين روش بايد پيش از انجام آن به يک سری نكات توجه نمود. مهم‌ترين آن‌ها در ادامه مطلب بيان می‌شود.

  • حتما پيش از هر تصميمی با پزشک متخصص در اين زمينه مشورت كنيد و اين كار را تحت نظر پزشک انجام دهيد.
  • پيش از انجام اين كار از مصرف هرگونه دخاتيات يا مشروبات الكلی جدا خودداری كنيد.
  • 7 روز قبل از انجام ميكرونيدلينگ از مصرف محصولاتی مانند: رتينول، ساليسليک اسيد و آلفا هيدروكسی اسيد خودداری نماييد.
  • اگر از داروهای ضد التهاب مانند ايبوپروفن استفاده می‌كنيد، 7 روز قبل از گرفتن خدمات، مصرف آن را قطع كنيد.
  • از مصرف داروهايی مانند امگا3 و ويتامين ای از 7 روز پيش از گرفتن خدمات خودداری كنيد.
  • دو هفته قبل از انجام كار پوست خود را با استفاده از دستگاه سولاريوم برنزه نكنيد.

مراقبت ‌های بعد از میکرونیدلینگ

با توجه به اينكه پروسه بهبودی و نقاهت در اين روش بسيار سريع و كوتاه می‌باشد، تنها كافی است جهت پيشگيری از بروز هرگونه مشكلی، اين موارد را رعايت كنيد.

  • در چند ساعت اوليه پس از گرفتن خدمات، فقط از آب ولرم برای شستن پوست خود استفاده كنيد.
  • از قرار گرفتن در معرض آفتاب مستقيم بپرهيزيد و به صورت منظم از ضدآفتاب بر نواحی مورد درمان استفاده كنيد.
  • تا 2 روز پس از ميكرونيدلينگ، از محصولات آرايشی استفاده نكنيد.
  • از كرم‌های ترميم كننده برای سرعت بخشيدن به روند درمان پوست كمک بگيريد.
  • تا يک هفته از دوش گرفتن با آب داغ يا انجام فعاليت ورزشی سنگين خودداری كنيد.

بررسی کلی

به طور كلی با استفاده از اين روش می‌توانيد مشكلات پوستی خود را تا حد زيادی برطرف نماييد. همچنين با تحريک پوست خود، پروسه توليد كلاژن را دوباره فعال كنيد تا پوست شما همواره در بهترين حالت خود بماند. به ياد داشته باشيد برای انجام اين خدمات و درمان‌ها بر پوست خود، حتما بايد به مراكز معتبر مراجعه كنيد و آن را تحت نظر پزشک متخصص انجام دهيد. كلينيک زیبایی پریماه يكی از بهترين مجموعه‌های حال حاضر در كشور است كه خدمات ميكرونيدلينگ را به مراجعين خود ارائه می‌دهد. اين مجموعه متشكل از كادر پزشكی متخصص، اپراتورهای حرفه‌ای و متبحر و همچنين پرسنل بااخلاق و مجرب می‌باشد. با خيالی آسوده می‌توانيد از خدمات اين كلينيک بهره‌مند شويد.

اگر به دنبال یک روش ایمن و موثر برای درمان مشکلات پوستی هستید، میکرونیدلینگ گزینه کاملاً مناسبی برای شما خواهد بود. این روش برای از بین بردن اسکار آکنه، حفره‌های عمیق پوستی، جای جوش، چین و چروک و مواردی مانند این مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین مزایای این روش، این است که با هزینه کمتری نسبت به روش‌های تهاجمی مثل جراحی انجام می‌شود.

 همچنین دوره نقاهت و مدت زمان انجام آن بسیار کوتاه است. در این تکنیک، از یک قلم مخصوص برای انتقال مواد درمانی به بخش‌های عمیق پوستی و ایجاد خراش در سطح پوست استفاده می‌شود. این قلم حاوی تعداد سوزن ریز است که به لایه درم نفوذ می‌کنند. نکته مهم این است که برای انجام میکرونیدلینگ به یک مجموعه معتبر مراجعه کنید. در کلینیک پوست، مو، زیبایی و لیزر پریماه، تمامی خدمات زیبایی از جمله میکرونیدلینگ با کیفیت بسیار بالا به زیباجویان عرضه می‌شود. پرسنل این مجموعه تمام تلاش خود را انجام می‌دهند تا بهترین خدمات را دریافت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه میکرونیدلینگ، می‌توانید با کارشناسان کلینیک زیبایی پریماه تماس بگیرید.

منبع:

Microneedling: Collagen Induction Therapy

خدمات کلینیک