کاشت ریش و سبیل

بررشی کاشت ریش و سبیل ، اغلب آقایان به بلند کردن ریش یا سیبل علاقه دارند. با این حال، ممکن است ریش به شکل یکنواخت روی صورت رشد نکند. در چنین شرایطی، بلند کردن ریش تاثیری بر جذابیت چهره شما نخواهد داشت. اگر به صورت ژنتیکی ریش‌های کم پشت دارید، به احتمال زیاد رشد ریش و سیبل یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شما است. نیازی نیست در رابطه با این مسئله نگران باشید. امروزه می‌توان به لطف پیشرفت تکنولوژی، از فرایندهایی مانند کاشت ریش برای رفع این مشکل استفاده کرد. در روش کاشت مو، فولیکول‌های مو از نواحی متراکم مثل پشت سر به نواحی طاس سر پیوند زده می‌شود.

می‌توان از این روش برای کاشت ریش و سیبل استفاده کرد.  قبل از هر چیزی، باید به یک پزشک مراجعه کنید تا وضعیت فولیکول‌های مو و تراکم موهای سر مشخص شود. سپس اگر کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش و سیبل باشید، باید از سایر مسائل مربوط به کاشت ریش مثل نحوه کاشت یا هزینه‌های آن اطلاع پیدا کنید. در ادامه این مطلب از کلینیک زیبایی پریماه قصد داریم به طور کامل درباره کاشت ریش و سیبل و شرایط آن توضیح دهیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

کاشت ریش

دلیل ریزش و ضعیف شدن مو های ریش و سبیل چیست؟

چندین عامل مختلف بر ریزش یا ضعیف شدن موهای ریش و سبیل تاثیرگذار هستند. در ادامه این عوامل را برای شما بیان می‌کنیم.

1.ژنتیک

اولین و مهم‌ترین مسئله عوامل ژنتیکی است. اختلالات ژنتیکی باعث ریزش موهای ریش می‌شود. این اختلالات معمولاً بعد از سن بلوغ یا از ۲۰ سالگی به بعد مشاهده خواهند شد. اختلالات ژنتیکی نه تنها باعث ریزش ریش و سبیل می‌شوند، بلکه باعث ریزش ابرو یا موهای سر خواهند شد.

2.هورمون‌ ها

هورمون‌ها از دیگر عوامل موثر بر ریزش یا ضعیف شدن موهای ریش و سبیل هستند. همانطور که می‌دانید، ترشح برخی هورمون‌ها بر رشد فولیکول‌های مو موثر است. حال اگر میزان ترشح تعدادی از هورمون‌ها در بدن کاهش یا افزایش یابد، ممکن است فولیکول‌های مو رشد نکنند یا ریزش شدیدی داشته باشند.

3.بیماری آلوپسیا

بیماری آلوپسیا یکی دیگر از عوامل موثر بر ریزش سبیل و ریش است که معمولاً در مردان مشاهده می‌شود. در این بیماری، فرد لکه‌هایی را روی صورت خود مشاهده می‌کند. در این لکه‌ها، تارهای مو رشد نخواهند کرد. البته این بیماری قابل درمان است.

کاشت ریش و سبیل چیست؟

کاشت سبیل و ریش شباهت بسیار زیادی به کاشت مو دارد. در این روش فولیکول‌های از یک قسمت بدن برداشته شده و به خط فک یا هر جایی که برای رشد ریش مناسب است، پیوند داده خواهد شد. این فرایند بسیار ساده است و نتایج طبیعی و ماندگار دارد.‌ دو روش اصلی FUT) ) و FUE)) برای کاشت ریش و سبیل وجود دارد که در بخش‌های بعدی برای شما توضیح داده خواهد شد. در هر دو روش، بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ فولیکول مو از ناحیه پشت سر یا سایر نواحی بدن استخراج شده و به ناحیه ریش یا سبیل پیوند زده می‌شود.

مراحل کاشت ریش و سبیل چگونه است؟

کاشت ریش و سبیل در چند مرحله مختلف انجام می‌شود. این مراحل با توجه به نوع روش کاشت متفاوت هستند. در ادامه یک روش کلی برای کاشت سبیل بیان می‌کنیم.

1.مرحله اول: مشاوره با متخصص

اولین و مهم‌ترین مرحله قبل از کاشت سبیل و ریش، مشاوره با متخصص است. در این جلسه مشاوره، بهترین روش برای کاشت ریش تشخیص داده خواهد شد. ابتدا پزشک میزان تراکم مو در نواحی مختلف سر یا بدن را مورد بررسی قرار می‌دهد. سپس رشد فولیکول یا مواردی مانند این را ارزیابی خواهد کرد.

 در این جلسه مشاوره، می‌توانید سوالات و ابهامات خود را مطرح کنید. اگر در رابطه با مسئله خاصی مثل عوارض کاشت مو نگران هستید، این مسئله را با پزشک در میان بگذارید. همچنین اگر در دوران بارداری یا شیردهی قرار دارید، داروی خاصی مصرف می‌کنید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، باید تمامی این مسائل را به پزشک اطلاع دهید.

2.مرحله دوم: کاشت مو

دومین مرحله کاشت ریش و سبیل است. ابتدا تکنیک مناسب برای کاشت سبیل یا ریش مشخص می‌شود. سپس ناحیه خاصی از سر بی‌حس شده و موهای آن ناحیه کاملاً تراشیده می‌شود. به این ترتیب، پزشک می‌تواند دید بهتری نسبت به تعداد فولیکول‌ها در ناحیه مورد نظر داشته باشد. فولیکول‌های مو به آرامی از بانک مو استخراج می‌شوند. سپس تمامی گرافت‌ها از یکدیگر جدا شده و ضدعفونی می‌شوند.

هنگام استخراج فولیکول‌‌های مو، احساس درد نخواهید داشت. زیرا سطح پوست کاملاً بی‌حس است. در مرحله بعد، یک بی حس کننده به ناحیه فک یا پشت لب تزریق می‌شود.‌ ممکن است از بی‌حس کننده موضعی استفاده شود. سپس فولیکول‌های مو در نواحی مختلف صورت و پشت لب کاشته می‌شود. در نهایت محل زخم پانسمان خواهد شد.

3.مرحله سوم: بهبودی

می‌توانید بعد از انجام کاشت مو مرخص شوید و به منزل برگردید. بهتر است حداقل ۲۴ ساعت استراحت داشته باشید. به مرور زمان، پوسته‌های ریزی در اطراف فولیکول تازه کاشته شده ایجاد می‌شود. این پوسته‌ها به مرور ریزش پیدا می‌کنند. بعد از گذشت یک هفته تا ۱۰ روز، می‌توانید نتایج محدودی را مشاهده کنید. اما برای مشاهده نتایج کامل، باید حداقل ۳ الی ۴ هفته صبر کنید. همه چیز به چرخه رشد مو بستگی دارد. ممکن است موهای جدید ریش بعد از گذشت ۲ الی ۳ هفته ریزش کنند. این مسئله کاملاً طبیعی است.

چرا باید کاشت ریش انجام داد؟

ضرورتی برای کاشت سیبل یا ریش وجود ندارد. اکثر مردم این کار را برای بهبود زیبایی و افزایش اعتماد به نفس خود انجام می‌دهند. همانطور که گفته شد، ریش و سبیل برای مردان اهمیت بسیار زیادی دارد. پیوند ریش باعث افزایش اعتماد به نفس شده و تعاملات اجتماعی شما را بهبود می‌بخشد. اگر به دلیل داشتن ریش‌های کم پشت منزوی شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم کاشت ریش را انتخاب کنید. ریش صرفاً بر زیبایی چهره تاثیر نمی‌گذارد. بلکه بر استایل شما نیز تاثیرگذار است. مطالعات نشان می‌دهد مردانی که ریش دارند، باهوش‌تر و قدرتمندتر به نظر می‌رسند.

چه کسی کاندیدای خوبی برای کاشت ریش و سبیل است؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که برای بسیاری از افراد ایجاد می‌شود، این است که چه افرادی کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش و سبیل هستند. با توجه به اینکه فولیکول‌های مو از ناحیه پشت سر برداشته می‌شوند، بنابراین باید بانک موی مناسبی داشته باشید.

 لازم است که تعداد فولیکول‌های مو در ناحیه مورد نظر کافی باشد. ناحیه‌ای که به عنوان بانک مو شناخته می‌شود، آخرین ناحیه‌ای است که دچار طاسی خواهد شد. بنابراین حتی اگر در بخش میانی سر ریزش مو دارید، فولیکول‌های پشت سر ممکن است رشد مطلوبی داشته باشند.

چگونه می توان فهمید کاشت ریش موفقیت آمیز بوده است؟

برای مشاهده نتایج نهایی، باید حداقل ۳ الی ۴ ماه صبر کنید. بعد از گذشت این بازه زمانی، فولیکول‌های موی کاشته شده باید به صورت مستحکم در جای خود مستقر شوند و رشد مطلوبی داشته باشند. اگر بعد از گذشت ۸ الی ۹ ماه موهای ریش بستگی به خوبی رشد کنند، می‌توانید مطمئن شوید که کاشت ریش موفقیت آمیز بوده است.

همانطور که گفته شد، دو روش برای انجام این کار وجود دارد. هر دو روش نتایج طبیعی دارند و برای کاشت مناسب هستند. البته گاهی اوقات فرایند کاشت موفقیت آمیز نیست. دلایل مختلفی بر بروز این مسئله تاثیرگذار هستند. به عنوان مثال، ممکن است فولیکول‌های مو از منطقه نامناسبی برداشت شده باشند.

مراقبت های قبل از کاشت ریش

بهتر است قبل از کاشت ریش یا سبیل به برخی اقدامات و مراقبت‌ها توجه داشته باشید. در ادامه این مراقبت‌ها را برای شما بیان می‌کنیم.

  1. حداقل یک روز قبل از کاشت، از مصرف مولتی ویتامین‌ها یا سایر داروها خودداری کنید. همچنین بهتر است در حدود ۷۲ ساعت قبل از کاشت، داروهای ضد التهابی مصرف نکنید.
  2. ۴ الی ۵ روز قبل از کاشت ریش یا سیبیل، از مصرف نوشیدنی‌های الکلی یا کشیدن سیگار پرهیز کنید.
  3. تا حد امکان در معرض نور خورشید قرار نگیرید یا از ضد آفتاب استفاده کنید.

اقدامات بعد از کاشت ریش

بهتر است مراقبت‌ها و دستورالعمل‌های بعد از کاشت ریش یا سبیل را جدی بگیرید. در غیر این صورت، احتمال بروز مشکلاتی مثل عفونت وجود دارد. یکی از مهم‌ترین اقدامات این است که سطح پوست را تمیز نگه دارید. با توجه به اینکه سطح پوست در محل اهدا یا کاشت مو زخم است، احتمال تجمع باکتری یا عوامل بیماری زا وجود دارد. برخی از مهم‌ترین اقدامات بعد از کاشت ریش یا سیبل، شامل موارد زیر هستند:

  1. برای یک الی دو هفته به سونا یا استخر نروید و از شنا کردن خودداری کنید.
  2. در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید. هنگام خروج از منزل از ماسک یا ضد آفتاب استفاده کنید.
  3. از انجام فعالیت‌های بدنی با شدت بالا که منجر به تعریق می‌شود، خودداری کنید.
  4. از لمس کردن، مالش دادن یا خاراندن نواحی برداشته شده یا کاشته شده پرهیز کنید.
  5. تا چند روز صورت خود را شست و شو ندهید یا از آب ولرم برای شستشوی پوست استفاده کنید.

عوارض جانبی کاشت ریش

کاشت ریش و سیبل ممکن است با عوارض جانبی مختلفی همراه باشد. برخی از عوارض کاشت ریش و سبیل شامل موارد زیر هستند:

  • تورم
  • پوسته پوسته شدن
  • قرمزی
  • التهاب
  • خارش شدید
  • دلمه موقت یا پوسته پوسته شدن صورت
  • باقی ماندن جای زخم در ناحیه اهداکننده

معمولاً این عوارض بعد از گذشت ۷ الی ۱۴ روز از بین خواهند رفت. اما اگر ادامه پیدا کنند، باعث بروز آسیب‌های شدیدتر می‌‌شوند. این آسیب‌ها معمولاً زمانی بروز پیدا می‌کنند که فرایند کاشت به درستی انجام نشود یا شخص به یک مجموعه غیر معتبر مراجعه کند. عارضه‌های جدی شامل موارد زیر هستند:

  • آسیب شدید به اعصاب و بافت صورت
  • نکروز یا مرگ پوست
  • عدم استقرار فولیکول‌‌های مو در صورت

بررسی کلی

کاشت ریش و سبیل بهترین گزینه برای افزایش اعتماد به نفس و زیبایی چهره مردان است. اگر ریش‌های کم پشت دارید یا به بیماری‌هایی مانند آلوپسیا مبتلا هستید، کاشت ریش یا سبیل انتخاب کاملاً مناسبی برای شما خواهد بود. در این روش، فولیکول‌های مو از ناحیه بانک مو استخراج شده و به نواحی مختلف صورت مثل خط فک یا پشت لب پیوند داده می‌شود. بعد از گذشت ۳ الی ۴ ماه، می‌توانید نتایج طبیعی و نهایی را مشاهده کنید.

 این روش مانند سایر تکنیک‌های زیبایی با عوارضی مثل تورم، قرمزی و التهاب همراه است. برای کاهش عوارض، پیشنهاد می‌کنیم یک کلینیک کاشت ریش معتبر را برای کاشت ریش یا سبیل انتخاب کنید. در کلینیک پوست، مو، زیبایی و لیزر پریماه ، تمامی خدمات زیبایی از جمله کاشت ریش با بالاترین سطح کیفیت و توسط افراد با تجربه انجام می‌شود. برای دریافت خدمات زیبایی و کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه کاشت ریش، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.

 

خدمات کلینیک